• Rólam

  • Szabó Gábornak hívnak, 22 éves vagyok, jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem gazdaságinformatika szakos hallgatója. A fővárostól nem messze, a budapesti agglomerációban élem átlagos hétköznapjaimat. Szabadidőmben zenét hallgatok és a karrierem építésén dolgozok, de emellett nagy szenvedélyem a foci is.

    A kapcsolatom a zenével már kiskorom óta sem átlagos, így már akkor látható volt, hogy a jövőben valamilyen dolgom lesz vele az életben. 2012-ben egy rendezvény keretein belül lehetőségem volt a DJ pult közelébe férkőzni, és akkor változott meg minden. Már akkor elhatároztam, hogy a jövőben ezzel kell foglalkoznom, de a döntéssel egészen 2 éven keresztül barátkoztam. Időközben igyekeztem elméletben fejleszteni magam és ismerkedni a szakma fortélyaival, majd 2014 nyarán megvettem az első keverőpultomat.

  • Szakmai háttér

    Az első fellépéssel 2014 Szilveszterén büszkélkedhettem, majd ezután jöttek sorba a különféle felkérések. 2015-ben három klubszereplést tudhatok magam mögött a MYST partysorozat keretein belül, melyből kettő a Remixben egy pedig a Mirrorban került megszervezésre. Ebben az évben megtörtént az első esküvői felkérésem, illetve én szórakoztattam több száz fő keretein belül a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének Auchan-os tagjait Bugacon is. 2016-ban volt az első céges rendezvényem, azóta pedig minden évben számos esküvőn és egyéb bulin szórakoztatom a nagyérdeműt hajnalig tartó tombolással, a visszajelzések alapján igen nagy sikerrel.

  • 2018 júliusában regisztráltam a StarOfService szakember kereső oldalára, amely segítségével kevesebb, mint egy év alatt számos ügyfél talált meg ezen a felületen keresztül. A sikerességnek köszönhetően TOP PRO 2018 jelvénnyel jutalmaztak, amelyet csak azok a szakemberek kaphatnak meg, akiknek értékelése nagyobb 4.8-nál, számos árajánlatot írtak, aktívan kommunikáltak ügyfeleikkel és viszonylag jelentős mennyiségű üzletet kötöttek abban az évben.

  • Technikai háttér

    A karrierem elején még viszonylag kezdetleges hang- és fénytechnikával indultam neki a szakmának, de azóta évről évre minőségi és mennyiségi újításokat, fejlesztéseket eszközölök. Jelenleg több száz főre elegendő minőségi aktív hangrendszerrel, látványos fénytechnikával és rádiós mikrofonokkal rendelkezem, hogy a rendezvényeken semmire ne lehessen panasz.