• Értékelések

 • A párom részére szerveztünk Gödöllőn (az 50. születésnapja alkalmából) egy meglepetés partyt egy rendezvényházba, ahol Gábor szórakoztatta a közönséget délutántól egészen hajnalig. Végig a megbeszéltekhez tartotta magát, pontosan érkezett és fergeteges hangulatot varázsolt. Retro jellegű zenékben állapodtunk meg róla a rendezvény előtt, és az est folyamán mindenki valóban azokra a régi nagy slágerekre szórakozhatott, amelyekre fiatalkorában is. Ügyesen alkalmazkodott egyébként a nap folyamán az egyéb programokhoz, mind technikailag mind emberileg nagyon elégedettek voltunk vele. Köszönjük szépen!

  Gyöngyi

 • Gáborral évek óta jó a kapcsolatunk, több alkalommal kértük fel rendezvényeinkre. Dj - ként, fény és hangtechnikai szolgáltatást igényeltünk Tőle. Technikai felszereltsége minden évben bővült. Munkájában precíz, pontos. Szolgáltatásait nyugodt szívvel ajánlom másoknak is.

  István

 • Gábor idén már harmadik alkalommal szórakoztatta iskolánk fiatalságát, és a régebben volt fiatalokat is. Minden korosztály zenei igényét maximálisan kielégítette. Élvezettel kértek tőle vendégeink különböző korszakhoz, stílushoz kapcsolódó zenét. Minden alkalommal pontosan érkezett, fény- és hangtechnikája maximálisan szolgálja a jó hangulatot, megfelel a helyszín adottságainak. Köszönjük! P B J

  P. Judit

 • Kedves Gábor! Még egyszer szeretnénk megköszönni a profi közreműködésedet, amivel még szebbé tetted a Nagy Napunkat! Nagyon jó döntést hozunk, amikor Gábort választottuk, hiszen rendkívül profin vezényelte le az egész mulatságot. Segítőkész volt és jól vette az akadályokat, amiket a vendégek elé állítottak. A visszajelzések alapján mindenki jól érezte magát 1-70 éves korig! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, hiszen a jó hangulat garantált és a táncparkett sem marad üresen!

  Kitti és Viktor

 • Nagyon rugalmas, körültekintő, figyelmes. Mind megvan benne ami a munkájához kell. Mi meg voltunk elégedve vele. Ajánlom mindenkinek Gábort. Köszönjük.

  Erika és Attila

 • Esküvő után ünnepeltünk együtt barátainkkal egy kibérelt helyen. Eleinte a vendégek csak beszélgettek, de a zene láthatóan mindenki ízlésének megfelelt, és már akkor megalapozta a jó hangulatot. Később egyre többen kezdtek táncolni, a végére pedig fergeteges hangulat kerekedett és még a bátortalanabbakat is sikerült megmozgatni. A zene illeszkedett a társaság igényeihez, Gábor pedig nagyon együttműködő volt, és még a különlegesebb kéréseket is teljesítette. Azt kaptuk amire számítottunk, ráadásul nagyon jó áron. Nagyon köszönjük!

  Laura és Csanád

 • Gábor 2018.09.22-én az esküvőnkön volt DJ. Teljes mértékben elégedettek voltunk vele. Kora délutántól hajnalig szolgáltatta a változatos talpalávalót. A hangulatra nem lehetett kifogás, mindenki elégedett volt a zenével. Saját felszerelést hozott. Az árajánlat és a nyújtott szolgáltatás teljesen összhangban volt. Köszönjük még egyszer!

  Vivien és József

 • Gáborral maximálisan meg voltunk elégedve, szakmai és emberi oldalról is. Esküvőnk időtartama alatt DJ-ként kiváló hangulatot biztosított, a vendégsereg egész éjjel táncolt. Rugalmas és segítőkész volt az első pillanattól kezdve. Csak ajánlani tudom!

  Adrienn és Balázs

 • Gábor volt a DJ-nk az esküvőnkön, egyszerűen szuper volt, mindenkinek nagyon nagyon ajánljuk :) nagyon jó hangulatot csinált, nagyon jól érezte a vendégség igényeit, és amit a legjobban szerettem benne, hogy velünk együtt élvezte a bulit, és nem volt olyan érzése senkinek, hogy ő most épp "dolgozik" de mindezek mellett nagyon profi munkát végzett. Az a barátnőm, aki a "legfinnyásabb" a bulikon a zenékre külön kiemelte, hogy milyen jó volt, ami nagy elismerés :) A kommunikációja is nagyon rendben volt, keresett, ha kellett, jól fogalmazott, nem éreztük egy pillanatra sem, hogy nekünk kéne futni utána. Köszi még egyszer, hatalmas buli volt!

  Fruzsi és Ádám

 • Nagyon tehetséges fiatalembert ismerhettünk meg a Gábor személyében! Nagyon jó bulit varázsolt az esküvőnkre! Kedves, minden részletre odafigyel és segítőkész! Nálunk még sokszor a vőfély helyett is segítette a napunkat! Fiatalkora ellenére profin végezte a munkáját, nagyon meg voltunk vele elégedve, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

  Szabina és Koppány

 • Gábor az első pillanattól kezdve kedves és segítőkész volt. A zenei igényünket az esküvőn maximálisan kielégítette és hatalmas, remek hangulatú bulit csinált. Egy profi és közvetlen személyt ismerhettünk meg benne, fénytechnikájával is emelte az est színvonalát. Egyértelműen ajánljuk mindenkinek aki egy jó bulit akar. Reméljük hogy a jövőben is igénybe tudjuk venni a szakértelmedet, köszönünk mindent!

  Nóri és Balázs

 • Az esküvőnkön Gábor volt a DJ-nk, mindenben nagyon segítőkész és kreatív volt. Kedvessége, profizmusa végig kísérte az esküvőt , ami nagyon nyugtatóan hatottránk. Rettentő hálásak vagyunk, hogy a StarOfService segítségével megtaláltuk őt, és ő vezényelte le az esténket. Köszönünk szépen még egyszer mindent :)

  Regina és Erik

 • Januárban részt vettünk egy esküvőn ahol Szabó Gábor töltötte be a DJ, hangulatfelelős szerepét. Már akkor megtetszett nekünk a nyugodt stílusa és jókedve. Figyelte a táncoló embereket és annak megfelelően tette be a zenéket, tiszteletben tartva a menyasszony és a vőlegény igényeit. Az esküvő után felkerestük és egy személyes találkozó alkalmával felkértük, hogy legyen ő a DJ a mi esküvőnkön is. Egy komoly és egy precíz embert ismertünk meg Gábor személyében, aki minden részletet közöl és a szükséges kérdéseket időben feltette nekünk. Szerződést is küldött amit egy újabb közös találkozó alkalmával két példányban alá is írtunk. Az esküvőnk napján időben megérkezett, a beígért magas minőségű eszközöket hozta magával amiket fel is szerelt. A nap folyamán jól kiegészítették egymást az ott lévő zenekarral, annak ellenére, hogy előtte nem ismerték egymást. Kevésszer kellett megkérjük dolgokra, de amikor megkértük egyből cselekedett. Az általunk készített zene listából is tett számokat, habár mi kicsivel többre számítottunk, így is az általa levezényelt 5-6 órás buli fergetegesre sikerült és mindenki fantasztikusan érezte magát. Bátran tudjuk ajánlani Gábort, biztosak vagyunk, hogy nem fog senki csalódni benne!

  Kinga és Tamás

 • Október 5-i esküvőnkre kerestünk Dj-t és a StarOfService oldalon olvasott ajánlások alapján Gábor azonnal meggyőzött minket, maradéktalanul meg vagyunk elégedve a szolgáltatásával. A kezdetektől fogva nagyon profin kezelte a dolgokat, a kapcsolatfelvételen keresztül a részletek átbeszélése, a zeneszámok pontosítása és végezetül nagy nap megvalósítása minden zökkenőmentesen és tökéletesen zajlott. Végtelenül segítőkész volt felénk, felhívta a figyelmünket olyan részletekre is amikre a nagy esküvői készülődésben nem is gondoltunk (zene minták kiválasztása a vacsora alatti időtartamhoz, stb.). A kiérkezés utáni hang- és fénytechnika kiépítése percek alatt megtörtént. Nagyon jó bulit hozott össze nekünk és minden vendégünk élvezte az estét. Gábort csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az igényes és jól megszervezett partykat. Profi és nagyon jó bulit csinál.

  Mariann és Zoli

 • Július 3-i esküvőnkön Gábor volt, aki a jó zenét szolgáltatta. A bizonytalan pár hónap után, amit a vírus okozott, egy óriási jó buli volt az esküvőnkön, ami hatalmas részben Gábornak volt köszönhető. Abszolút látta, hogy mire vágyik a többség és mindenre figyelt, amit kértünk tőle. Csak ajánlani tudjuk őt! :)

  Melitta és Tamás

 • Köszönjük a türelmed és a kedves szavakat, örülünk, hogy Te is jól érezted magad és tudtunk egy kis üde színfoltot vinni az "esküvőid" sorába. Mi nem is tudtunk máshogy tekinteni rád csak vendégként, hiszen sarkalatos pontja voltál a napnak, nélküled nem sikerülhetett volna ilyen fantasztikusra, se a szertartás, se a lagzi. Sokat jelentett a tapasztalatod, amivel terelgettél minket amikor tanácstalanok voltunk és a kéréseinket is 100%-ban teljesítetted, profi munka volt a javából!! Szakmailag és emberileg se kívánhattunk volna Nálad jobbat, ajánlani fogunk mindenkinek aki egy jó bulit, profi hozzáállást akar, és reméljük, hogy a jövőben is találkozunk még, dolgozhatunk majd együtt, még egyszer hálásan köszönünk mindent, hiszen a Te érdemed is, hogy ilyen tökéletes lehetett a Nagy napunk! :)


  Sok puszi, szép napokat és jó bulikat kívánunk a legközelebbi viszontlátásig!

  Vivo és Peti

 • Jó döntés volt Gábort felkérni a lakodalmunkra dj-nek, egy remek hangulatú bulit biztosított számunkra. Az est folyamán programok lebonyolításánál segítségünkre volt, emberileg és szakmailag is remek dj. Bátran ajánljuk mindenkinek!

  Csilla és Máté