• Esküvő

  • Minden házas ember életének egyik legfontosabb és legemlékezetesebb pillanata az esküvője, a Nagy nap amikor egybekel szíve választottjával. Éppen ezért ajánlott időben elkezdeni a szervezést, és minden apró részletet a messzemenőkig megszervezni, hogy ne érhessen titeket váratlan meglepetés. Számos dologra figyelnetek kell, hiszen egy esküvő megszervezése rendkívül összetett feladat. Olyan fontos döntéseket kell meghoznotok, amelyek mind hatással lesznek az eseményre. Arra az eseményre, amelyre 25 vagy akár 50 év múlva is emlékezni fogtok, így ajánlatos nagyon körültekintően megválasztani minden szolgáltatót, akik az esküvőtökön valamilyen formában jelen lesznek vagy részt vesznek a szervezésben.

    Nincs ez másképp a hangulatfelelősnél sem. Ha még bizonytalanok vagytok, hogy élőzenét vagy DJ-t válasszatok az esküvőtökre, olvassátok el ehhez kapcsolódó bejegyzésemet, amellyel remélem hozzá tudok járulni a döntés meghozatalához. Viszont ha már döntöttetek az esküvői DJ mellett, akkor a legjobb helyen jártok! Több éves tapasztalattal, számos esküvővel és egyéb rendezvénnyel a hátam mögött, professzionális technikai kivitelezéssel bonyolítom le a ti Nagy napotokat is, amennyiben erre lehetőséget adtok. Olvassátok el az oldalamon található értékeléseket és a rólam szóló oldalt, illetve nézzétek meg a galériában található képeket, hogy jobban megismerjetek. Amennyiben szimpatikusnak találtatok, kérjetek árajánlatot az itt található elérhetőségek valamelyikén.

    Ha elfogadjátok a díjazást, egy személyes találkozó keretein belül megbeszélünk minden olyan fontos részletet, amely az esküvőtökkel kapcsolatosan engem érinthet (bevonuló zene, nyitótánc zenéje, tortavágás zenéje, stb.). A személyes találkozó ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel, így ha bizonytalanok vagytok, akkor is kérjetek tőlem egy találkozót, hiszen nincs vesztenivalótok. Amennyiben sikerült megállapodnunk, a fontosabb információkat egy műsorszerződésben rögzítjük, amely biztosít titeket is arról, hogy a megbeszéltekhez tartom magam. Ezután a további kommunikáció e-mail formájában történik, és legközelebb remélhetőleg a ti Nagy napotokon is találkozunk!